Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/09/2018 15:46:21 - 03/09/2018 15:46:21 - 22619 Okunma

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan toplam 4 bin 990 öğrenci için kayıt işlemleri, 03 Eylül 2018 tarihinde başladı.

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan tüm öğrenciler, 03-05 Eylül tarihlerinde https://www.turkiye.gov.tr/  internet adresi üzerinden elektronik kayıt yaptırabiliyor. Elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler için ise şahsi başvurular, 03 Eylül Pazartesi günü Üniversitemiz Kayalı Kampüsü Merkezi Yemekhane Binasında bulunan Kayıt Merkezinde başlamış olup 07 Eylül Cuma günü sona erecek.  

Öğrenci kayıtlarının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci ve velilerine Üniversitemiz görevlileri tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek veriliyor.

Üniversitemize ilk kaydı, İstanbul’dan gelen Özlem BALKIŞ, yaptırdı. Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih bölümüne kaydını yaptıran BALKIŞ, Kırklareli Üniversitesi’ni kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Kırklareli Üniversitesi’nde iyi bir eğitim alacağına inandığını söyledi.

Hukuk Fakültemiz, İlk Öğrencileriyle Buluştu 

Öte yandan 2018-2019 akademik yılında ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Hukuk Fakültemize kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere yönelik “Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

2. Merkezi Derslikler Binası 311 No’lu salonda düzenlenen Bilgilendirme Toplantısı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nun öncülüğünde öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilere okulun akademik ve idari yönetimi, dönem dersleri, sınav sistemi,  öğrenci değişim programları, sağlık hizmetleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, yemekhane hizmetleri, barınma imkânları, ulaşım, sağlık, kültür ve spor hizmetleri ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı. Bilgilendirme Toplantısı, soru-cevap kısmı ile sona erdi.

Kayıt KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ KAYITLARI BAŞLADI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.