10/09/2018 13:16:49 - 10/09/2018 13:16:49 - 10919 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde düzenlenen KLÜ 8. Kariyer Günleri’nde Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal ŞAHİN, Rektörlük Kültür Merkezi’nde 10 Nisan 2018 tarihinde öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik tecrübesini ve iş hayatında başarılı olmak için yapılması gerekenleri paylaşmıştı.

Kemal ŞAHİN’in KLÜ 8. Kariyer Günlerinde gerçekleştirdiği konferansa katılan İnşaat Teknolojisi programı mezunlarımızdan Senem Hanım, ŞAHİN’i makamında ziyaret edip kariyeri ile ilgili danıştı. ŞAHİN mezun öğrencimizle yaptığı samimi görüşmeyi sosyal medya hesabına yüklediği bir video ile paylaştı. (Videoya ulaşmak için tıklayınız.) Yabancı dil bilmenin inşaat sektöründeki önemine özellikle vurguda bulunan ŞAHİN, Üniversitemiz mezunu Senem Hanım’a kariyeri ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Şahinler Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal ŞAHİN’e mezunlarımıza verdiği değer ve samimi görüşmesi için teşekkür eder, mezun öğrencimiz Senem Hanım’a kariyer yolculuğunda başarılar dileriz. (10 Nisan 2018 konferans videosuna ulaşmak için tıklayınız.)

Kariyer KLÜ

Kariyer