18/09/2018 17:22:16 - 18/09/2018 17:22:16 - 7827 Okunma

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Neriman HOCAOĞLU BAHADIR, 8 Eylül Cumartesi günü Endonezya Başkonsolosluğu tarafından İstanbul Conrad Hotel’de düzenlenen “Endonezya Günü: Lombok Depremi Bağış Etkinliği” isimli programa katıldı.

Üniversitemizin de bağışçısı olduğu etkinlikte, Endonezya mutfağı, modası, el sanatları ve “batik” isimli resim sanatı tanıtıldı. Endonezya’nın İstanbul Başkonsolosu Herry Sudrajdat ve Sosyal ve Kültürel İlişkilerden Sorumlu Konsolos Iwan Wiljaya Muljatno, Endonezya Günü vesilesiyle ülkeleri ile Türkiye arasında ekonomik ve kültürel adımların atılması ve geliştirilmesi konularına dikkat çekti.

Endonezya Günü Lombok Depremi Bağış Etkinliği KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ, ENDONEZYA LOMBOK DEPREMİ BAĞIŞ ETKİNLİĞİNE KATILDI