Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/09/2018 17:11:50 - 19/09/2018 17:11:50 - 14567 Okunma

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kavaklı Yerleşkesinde 19 Eylül 2018 Çarşamba günü düzenlenen toplantıda Sosyal Bilimler MYO’nun hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için atılması gereken adımlar ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR yaptı. Akademik ve idari personelin özverili bir şekilde görevini yerine getirmesinin Kırklareli Üniversitesi’nin en çok tercih edilen ve topluma yol gösteren bir üniversite olma misyonuna önemli katkılar sunacağını ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, iki yıl süreyle eğitim veren Meslek Yüksekokulu’nda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerinde faydalı olacağını belirtti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender GÜMÜŞ ise; MYO’nun mevcut durumu ve 2017-2018 akademik yılında gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmalarından sonra Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cemal ÇEVİK, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Berna DÖMBEKÇİ ÖZÇELİK, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BİLİR, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Kader AKDAĞ SARI, Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Fatih SÖĞÜT ile Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY, bölümleri hakkında sunumlar yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından Rektörümüzün, doktora eğitimlerini tamamlayan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BİLİR ve Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Oğuz AKGÜNEŞ’e cübbelerini giydirmesiyle sona erdi.

MYO Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
SOSYAL BİLİMLER MYO AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.