24/09/2018 13:44:06 - 24/09/2018 13:44:06 - 8003 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kalite Kurulu alt çalışma grubu üyeleri çeşitli konularda görüşme ve değerlendirme yapmak üzere 21 Eylül Cuma günü bir araya geldi.

Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ile beraber alt çalışma grubu üyeleri katıldı. Toplantıda,  eğitim ve yönetimde Yükseköğretim Kalite Kurulunun belirlediği standartlara ulaşılması için iç paydaş memnuniyet analizlerinin değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca Bologna Süreci kapsamında öngörülen öğrenme çıktılarına dayalı olarak, öğrencilerin programlardaki eğitimleri süresince kazanmaları gereken bilgi, beceri ve davranışları tanımlayan program çıktılarına ilişkin hususlar görüşüldü.

Kalite Kurulu Alt Çalışma Grubu KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE KURULU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ