Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/09/2018 11:56:13 - 28/09/2018 11:56:13 - 16097 Okunma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 25 Eylül Salı Günü İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonunda yapıldı.

Akademik Kurul Toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, öğrenci odaklı iletişimin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin talep ve önerilerinin not edilerek mutlaka üst yönetimin bilgilendirilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, konuşmasına şöyle devam etti: “Öğrenci ile olan diyaloğunuzda sevgi ve saygıyı ön planda tutun. Çünkü öğrenci farklı düşünüyor ve bizler onların potansiyelini ortaya çıkartmalıyız. Bu kapsamda birçok şeyi öğrenci ile planlamalıyız. Öğrenciler özellikle farklı bölümlerdeki öğrencilerle bir araya getirilmeli, inovatif fikirler oluşturulmalı ve içerik geliştirmelidir. Öğrenciler buradan mezun olmadan bir takım donanımlara sahip olmalıdır. Bunun için derslerde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkartın. Onların fikirlerine değer vererek paylaşmasını sağlayın. Bizler, sosyal laboratuvarlar kurmalıyız. Bunun için siz genç akademisyen arkadaşlarımızdan tasarım ve dizayn konusunda destek bekliyoruz. Bu sayede öğrenci ile daha yakın çalışma fırsatı bulacağız, öğrencilerin inovatif fikirlerini ortaya dökeceğiz.”

ŞENGÖRÜR, konuşmasının sonunda sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat çekerek, “Her hocamız bir dönem sosyal sorumluluk projesi yürütsün. Bunu teşvik etmek için gerekirse ilerleyen dönemlerde akademik puanlar verelim.” dedi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bora YENİHAN, Ekonometri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esin CUMHUR YALÇIN, İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Maliye Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Rengin AK, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz AYDOĞDU ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, 2017-2018 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Faaliyet raporlarının sunulmasının akabinde akademik görevde yükselen öğretim elemanlarına plaket takdim edildi. Fakülteye yeni katılan personel ile fakülte spor danışmanlarına da teşekkür belgeleri takdim edildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

İİBF Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
İİBF 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.