Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/09/2018 12:43:03 - 28/09/2018 12:43:03 - 11967 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 26 Eylül 2018 Çarşamba günü Turizm Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nurettin AKA, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cevdet ALTUNEL ve Fakülte öğretim elemanları katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmaların ve yeni döneme hazırlık konularının ele alındığı toplantıda akademik ve idari anlamda mevcut durum değerlendirilerek fakültenin tercih edilirliğinin artırılması noktasında akademisyenlerin düşünceleri ve önerileri istişare edildi.

Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Eğitimde öğrenci odaklı olmanın önemine işaret ederek; “Öğrencilerimizin bilgili ve donanımlı olmalarının yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif yönlerden de kariyerlerinde fark yaratacak bireyler olmaları noktasında çaba göstermeliyiz” dedi.  

Rektörümüzün konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nurettin AKA, fakülte hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Daha sonra Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram AKAY, Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taki can METİN, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bilal DEVECİ 2017-2018 akademik yılında bölümleri bünyesinde yürütülen çalışmalara ilişkin slayt eşliğinde bilgi verdi.

Toplantı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Turizm Akademik Kurul KLÜ Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
TURİZM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.