Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/09/2018 22:14:36 - 28/09/2018 22:14:36 - 14997 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sezai ÖZTAŞ ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pınarhisar MYO’da 27 Eylül 2018 Perşembe günü düzenlenen toplantıda Yüksekokulun hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için atılması gereken adımlar ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, akademik ve idari personelin özverili bir şekilde görevini yerine getirmesinin Kırklareli Üniversitesi’nin tercih edilen ve topluma yol gösteren bir üniversite olma misyonuna önemli katkılar sunacağını ifade etti. “Tanımazsanız, bilemezsiniz” diyerek kurumsal iletişim olgusuna vurgu yapan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, şöyle konuştu: “Hiçbir problemi ötelememek gerekiyor. Sorunlara gerekli iletişim mekanizmalarını kullanarak zamanında müdahale etmeliyiz. Problemleri daha sonraya bırakmak çözüm üretmeyi zorlaştıracaktır. Öğrencilerin sıkıntılarını ve problemlerini mutlaka dinleyin. Öğrencileri çok iyi anlamamız lazım. Yapacağınız küçük bir dokunuş, onların hayatlarını ve kariyerlerini geliştirmelerinde önemli katkılar sunacaktır.  Biz, öğrencilerimiz mezun olduktan sonra da Üniversitemizden güzel bahsetsinler istiyoruz. Bu bakımdan öğrencilerimizde aidiyet duygusu oluşturmaya özen gösterelim.” 

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezai ÖZTAŞ ise; MYO’nun mevcut durumu ve 2017-2018 akademik yılında gerçekleştirilen çalışmalarına dair bilgiler paylaştı.  

Açılış konuşmalarından sonra Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Ali ÇAKIR, İnşaat Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör Aysun SEVEN, Bilgisayar Programcılığı Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Selçuk ÖZKAN, Turizm ve İşletme Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. İbrahim Alpay YILMAZ, Bilgi Yönetimi Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Seda AKIN GÜRDAL, Halkla İlişkiler Programı Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Mehmet SALİ ile Kontrol ve Otomasyon Teknolojileri Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Gülçin MÜHÜRCÜ bölümleri hakkında sunumlar yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve dileklerinin alınmasının ardından Rektörümüzün, doktora eğitimini tamamlayan Öğr. Gör. Dr. Erkan TAŞDEMİR’e cübbe giydirmesiyle sona erdi.

Pınarhisar MYO KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
PINARHİSAR MYO 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.