02/10/2018 20:19:30 - 02/10/2018 20:19:30 - 9359 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerimizin kulüpleri yakından tanımaları ve kendilerine en uygun kulübü seçerek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde aktif olarak yer almalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen “Kulüp Tanıtım Günleri” etkinliği Kayalı Yerleşkesinde başladı.

02-03 Ekim tarihlerinde 2 gün süresince devam edecek etkinlikte kulüp temsilcisi öğrenciler,  hazırladıkları stantlarda kendi kulüplerini ve planlanan çalışmaları anlatarak üye kaydı yapıyor.

Oluşturulan stant alanını gezen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, öğrencilerle sohbet ederek kulüp faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.

Kırklareli Üniversitesi'nde 73 öğrenci kulübü bulunduğunu belirten Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

KLÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM