Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/10/2018 09:18:09 - 11/10/2018 09:18:09 - 14377 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 02 Ekim 2018 Salı günü Lüleburgaz MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya, Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bora ASLAN ile Meslek Yüksekokul öğretim üye ve elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR yaptı. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR konuşmasında öğrencilerin uygulamalı eğitiminin arttırılmasına önem verdiğini dile getirerek, uygulamalı eğitimin okulun tanınırlığının ve tercih edilirliğinin arttırılmasında destek olacağına dikkat çekti. Öğrenciler staja gittiğinde belirli bilgi birikimine sahip olması gerektiğinin de altını çizen ŞENGÖRÜR, “Bunun için öğrencilerin staj eğitimlerinin her günü teorik eğitimle paralel olarak planlanmalı ve her birimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.” dedi.

Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, konuşmasının sonunda girişimci ve öğrenci odaklı üniversite olma yolunda iletişimin önemine vurgu yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN, Kimya ve Kimyasal İşletme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ümit GÜLYÜZ, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üysi Çağatay ÇAPRAZ, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan V. Adına Öğr. Gör. Bahar ARABACI, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkan V. Cihan GÖKÇÖL, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Erkan BİLGE, Elektrik ve Enerji Teknolojileri Bölüm Başkan V. Erkan ÖZDOĞAN, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Mehtap AĞIRĞAN, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Özcan EKEN, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Pınar ÖZDEMİR KARACA bölümleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Bölüm sunumlarının ardından Rektörümüz, doktora eğitimini tamamlayan Dr. Derya TUZCU EKEN ve Dr. Berkay BARIŞ’a cübbe giydirilerek; ICETID 2018 Uluslararası Girişimcilik, Teknoloji, İnovasyon ve Tasarım Kongresi’nin gerçekleştirilmesinde emeği geçen düzenleme komitesi üyelerine teşekkür belgeleri verildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
LÜLEBURGAZ MYO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.