03/10/2018 17:05:33 - 03/10/2018 17:05:33 - 8508 Okunma

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 02 Ekim 2018 Salı günü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN, Yüksekokul öğretim üye ve elemanları ile öğrenci kulüp temsilcileri katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmaların ele alındığı ve mevcut durumun değerlendirildiği toplantıda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN, yüksekokul hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Akabinde Bankacılık ve Finans Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Berna AK BİNGÜL ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Dr. Öğretim Üyesi Başak DOĞAN bölümlerine dair bilgiler paylaştı.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanları ile öğrenci kulüp temsilcilerinin görüş, öneri ve dileklerinin alınmasının ardından sona erdi.

KLÜ

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Akademik Kurul