Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/10/2018 10:52:50 - 15/10/2018 10:52:50 - 13986 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 10 Ekim 2018 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığında yapılan toplantıya; Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN ile öğretim üye ve elemanları katıldı.

Sağlık Yükseokulu’nun mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda; eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci ilişkileri, programların tercih edilirliği, bilimsel çalışmalar ve idari süreçler konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, eğitim öğretimin sadece ders ile sınırlı olmadığını belirterek, öğrencilerin gücünün keşfedilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN ise; Sağlık Yüksekokulu’nun kuruluşundan bugüne dair durumu ile gelecek dönem uygulamaları ve hedefleri konusunda bilgilendirmeler yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Sağlık Yüksekokulu tanıtım filmi izlendi ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR, Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurettin AKA, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan AKTEN, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail ÖZKAYA, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem ÖZDEMİR, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur KARAASLAN, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yasemin KARAGEYİM KARŞIDAĞ, 2017-2018 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Faaliyet raporlarının sunulmasının akabinde akademik görevde yükselen öğretim elemanlarına plaket takdim edilerek, tebrik ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Sağlık Yüksekokulu Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
SAĞLIK YÜKSEKOKULU AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.