Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/10/2018 11:10:33 - 15/10/2018 11:10:33 - 9437 Okunma

Üniversitemizde Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce 11 Ekim 2018 tarihinde Şehit/Gazi Mevzuatına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Üniversitemiz öğrencilerinde farkındalık oluşturularak şehitlik ve gazilik kavramlarının içselleştirilmesi amacıyla II. Merkezi Derslikler Binası 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Şefik DENİZ tarafından gerçekleştirilen sunumda; vazife ve harp malullüğü kavramı, şehit yakınları ve gazilerimize sağlanan istihdam, nakdi tazminat, aylık bağlama, faizsiz konut kredisi, ücretsiz seyahat, ek ödeme ve eğitim öğretim yardımı, askerlik muafiyeti vb. sosyal haklar,  ilgili mevzuatta yapılan düzenlemeler, istihdam hakkı çerçevesinde sağlanan yeni imkânlar, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sonrası gerçekleştirilen düzenlemeler, psikososyal destek gibi konularda bilgiler verilerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Şehit/Gazi Mevzuatı Eğitim Çalışması 15 Temmuz KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZDE ŞEHİT/GAZİ MEVZUATI EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.