Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/10/2018 09:19:39 - 17/10/2018 09:19:39 - 8824 Okunma

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 30 farklı dilin konuşma, okuma, yazma ve anlama becerilerini insanların doğal öğrenme yollarını kullanarak geliştirmeye yardımcı olan “Rosetta Stone Veri Tabanı” kullanıcı eğitimi, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

16.10.2018 tarihinde iki oturum şeklinde düzenlenen etkinliğin ilk oturumu saat 11.00’da, ikinci oturumu ise saat 15.00’da Kayalı Kampüsü II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

EBSCO firma yetkilisi Uğurcan ÖZKAN tarafından verilen eğitimde, öncelikle Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinin abonesi olduğu “Rosetta Stone Veri Tabanı” üzerinden araştırmacıların hızla artan bilgi kaynakları arasından kolaylıkla güvenilir kaynaklara ulaşabilmelerinin adımları anlatıldı. Ardından katılımcıların akıllı telefonlarına indirdiği Rosetta Stone mobile uygulaması ile kullanıcıların ilgili veri tabanından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için faydalı bilgiler verildi.

Rosetta Stone Kullanıcı Eğitimi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ROSETTA STONE VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.