Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/10/2018 13:14:32 - 18/10/2018 13:14:32 - 10901 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda 17.10.2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen törende işbirliği protokolünün imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit AKIN tarafından atıldı.

İmzalanan protokol kapsamında Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü) arasında sosyal ve bilimsel işbirliğinin gerçekleştirmesi amaçlanmaktadır.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Proje ile Üniversitemiz Matematik Bölümü öğrencileri tarafından Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine gönüllü olarak matematik derslerine destek sağlanacağını ifade etti. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Gerçekleştirdiğimiz proje ile yüreklerinde iyilik ve sevgi tohumu taşıyan öğrencilerimiz, eğitim hayatı boyunca edindikleri bilgileri toplumsal hassasiyet ve sorumluluk bilinci çerçevesinde Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim gören öğrencilere aktarmak, daha bilinçli, sosyal, akademik başarısı yükselmiş öğrenciler olmasını sağlamaktır. Bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Cahit AKIN’a, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mesut AYAR’a, ilgili okul müdürümüze, matematik bölümü hocalarımıza ve projede emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, projemizin hayırlı olmasını ve başarılı bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum.”

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit AKIN ise konuşmasında, meslek lisesinde öğrenim gören öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi açısından onların geleceğini şekillendirecek olan “Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş” Projesinin işbirliği protokolünü imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş Protokol KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.