Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/10/2018 15:18:17 - 22/10/2018 15:18:17 - 14158 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bütün akademik birimlerde gerçekleştirmeyi hedeflediği “Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminerlerinin” birinci aşaması olan Kayalı Kampüsü Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminerleri tamamlandı.

17-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Kayalı Kampüsümüzde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Turizm Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ile Sağlık Yüksekokulu’na bağlı bilim dallarında eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize kendilerini ve iş dünyasını tanımalarına yönelik Kariyer Merkezince verilen hizmetler tanıtıldı. Öğr. Gör. İskender ÖZATLI ve Öğr. Gör. Sibel EVREN tarafından verilen seminerlerde; kariyer hedefi belirleme eğitimi, sektöre dayalı SWOT analizi eğitimi, kendini tanımaya yönelik SWOT analizi eğitimi, kariyer öz-değerlendirme envanteri yorumlama eğitimi, CV ve önyazı hazırlama eğitimi, mülakat teknikleri eğitimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca katılımcılara  www.trakyakariyer.org web portalı vasıtasıyla online tabanlı kariyer hizmetleri de alabilecekleri, merkezin etkinliklerinden portal vasıtasıyla haberdar olabilecekleri aktarıldı.

Merkez faaliyetlerinden faydalanmak isteyen öğrencilerimize seminer sonunda toplanan talepler doğrultusunda Kasım ayının ilk haftası başlayacak eğitimlerle, Kariyer Merkezinde hizmetler sunulmaya başlanacaktır.

 

Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Semineri KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KAYALI KAMPÜSÜ KARİYER HİZMETLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ TAMAMLANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.