30/10/2018 11:05:58 - 30/10/2018 11:05:58 - 9207 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Kırklareli Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü münasebetiyle Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Kutlama programı çerçevesinde, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Kutlama programı kapsamında Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.30’da makamında tebrikleri kabul etti.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden kutlamalarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı led ekranlardan görsel olarak Kırklareli halkına dinletildi.

Vali Sayın Osman BİLGİN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği Cumhuriyet’imizin 95. Yılı kutlamaları, öğrencilerin, askeri birliklerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişleri ile son buldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl KLÜ

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. BÜLENT ŞENGÖRÜR “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI