Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/10/2018 10:24:33 - 31/10/2018 10:24:33 - 11470 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 22-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Karahıdır, Kavaklı, Babaeski, Lüleburgaz, Pınarhisar ve Vize yerleşkelerimizde “Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminerleri” düzenlendi.

Bütün meslek yüksekokullarımıza bağlı programlarda eğitim gören öğrencilerimize Öğr. Gör. İskender ÖZATLI ve Öğr. Gör. Sibel EVREN tarafından verilen seminerlerde; kariyer hedefi belirleme eğitimi, sektöre dayalı SWOT analizi eğitimi, kendini tanımaya yönelik SWOT analizi eğitimi, kariyer öz-değerlendirme envanteri yorumlama eğitimi, CV ve önyazı hazırlama eğitimi, mülakat teknikleri eğitimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca katılımcılara  www.trakyakariyer.org web portalı vasıtasıyla online tabanlı kariyer hizmetleri de alabilecekleri, merkezin etkinliklerinden portal vasıtasıyla haberdar olabilecekleri aktarıldı.

Merkez faaliyetlerinden faydalanmak isteyen öğrencilerimize her ay düzenli olarak ilçe yerleşkelerimizde görevlendirecek kariyer danışmanları tarafından kariyer danışmanlığı ve ilgili eğitimlerin verilmesi planlanmaktadır.

Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
İLÇE YERLEŞKELERİMİZDE KARİYER HİZMETLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.