31/10/2018 13:27:28 - 31/10/2018 13:27:28 - 8897 Okunma

BAŞSAĞLIĞI

Endonezya’nın başkenti Cakarta’dan Pangkal Pinang’a seyahat etmekte olan yolcu uçağının yolcu ve mürettebatıyla birlikte düşmesi nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, Kırklareli Üniversitesi’nde öğrenim gören Endonezyalı öğrencilerimize ve kardeş Endonezya halkına başsağlığı diliyorum.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Rektör

CONDOLENCES

We wish mercy from Allah to the victims who lost their lives in consequence of the crash of the airliner traveling from Indonesian capital Jakarta to Pangkal Pinang with its passengers and crew, and give our condolences to our Indonesian students studying at Kırklareli University and to the fellow Indonesian people.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Rector