31/10/2018 16:17:01 - 31/10/2018 16:17:01 - 8627 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2018 yılı 4. Olağan toplantısına katıldı.

Vali Osman BİLGİN başkanlığında 30 Ekim 2018 Salı günü Kırklareli Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, 2018 yılının ilk 9 ayı içerisinde yürütülen faaliyetler hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında uygulanan İlave İstihdam Teşvikleri, işbaşı eğitim programları, kendi işini kurmak isteyen engelliler ve eski hükümlülere uygulanan destekler, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ile 100 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen Kadın İstihdamının İş’te Anne Projesi ile Desteklenmesi, Bakım Desteği ve üniversite mezunu gençlerin iş gücü piyasasında kalıcı istihdamının sağlanması ve nitelikli iş gücü talebinde bulunan işverenlerin de aradığı özelliklere sahip elemanları istihdam edebilmelerini temin etme maksadıyla hayata geçirilen “İşe İlk Adım Projesi” konuları görüşüldü.

Toplantı, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu KLÜ

REKTÖRÜMÜZ İL İSTİHDAM KURULU 2018 YILI 4. OLAĞAN TOPLANTISINA KATILDI