Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
07/11/2018 16:53:33 - 07/11/2018 16:53:33 - 12274 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 07 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI, Fakülte Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖZKET ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk GÜNEY ile öğretim üye ve elemanları katıldı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI, yaptığı açılış konuşmasında fakültenin akademik ve idari anlamda mevcut durumunu değerlendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise; eğitimde öğrenci odaklı iletişim sürecinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, tek yönlü iletişim yerine sevgi ve saygı kapsamında çift yönlü iletişimin önemine vurgu yaptı.

“Dinlemeden bilemezsiniz.” diyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Öğrencilerin sorunlarını, istek ve taleplerini dikkatle dinlemeliyiz. Onlar bizim çocuklarımız. Anlatılmak istenileni katıksız bir şekilde anlamak için, hoşgörü ve yardımseverlik çerçevesinde neden-sonuç ilişkisi içerisindeki bağlantıyı kurabilmeliyiz.“ dedi.

ŞENGÖRÜR konuşmasının sonunda, günümüzde teknoloji kullanımının oldukça yaygın olduğunu da ifade ederek sosyal medyanın etkin ve verimli kullanıldığında yönetim-hoca ve öğrenci üçgeninde sağlam bağlar kurma noktasında ideal bir yol olduğunu ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖZKET, bölümler, öğrenci kontenjanları ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Akabinde Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selahattin YILDIRIM, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevzat ERKAN, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feim GASHİ bölümleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

İlahiyat Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
İLAHİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.