09/11/2018 14:52:43 - 09/11/2018 14:52:43 - 10450 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇAKIREL, Proje Yürütücüsü Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Adil AKINCI, İşletme Bölümü Arş. Gör. Öznur AYDINER ÇAKIREL ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Ömer KIRMACI 09 Kasım 2018 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇAKIREL, 07-16 Eylül 2018 tarihleri arasında İğneada Resort Hotel’de gerçekleşen “İstatistik ve Ekonometri Kamplarına” teşrifleri ve katkıları için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

TÜBİTAK 4005 Ziyaret KLÜ

TÜBİTAK 4005 PROJE EKİBİ REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ