19/11/2018 09:25:29 - 19/11/2018 09:25:29 - 6472 Okunma

Üniversitemiz Damla Kulübü 31 Ekim 2018 Çarşamba günü 30 gönüllü öğrenci Gençlik Merkezi çalışanları ile birlikte Kofçaz İlçesine bağlı “Şehit Anıl Yalap İlkokul ve Ortaokul”  öğrencileriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için bir araya geldi.

Etkinliğe Kırklareli Vali Yardımcısı Emre ÖZTÜRK, Damla Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Alaattin İŞERİ ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinlikte; “Cumhuriyet” kavramı konuşularak çeşitli oyunlar oynandı ve “Atatürk Çocukları Marşı” gösterisi yapıldı. Etkinlikte Damla Kulübü’nden 30 gönüllü öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gönderilen “damla rozetlerini” ve “bayrakları” öğrencilere dağıttı.

Damla Kulübü 29 Ekim KLÜ

DAMLA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT ANIL YALAP İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ