Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/11/2018 20:25:20 - 23/11/2018 20:25:20 - 8091 Okunma

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Kırklareli İl Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu panel düzenlendi.

21 Kasım 2018 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonda gerçekleştirilen panele Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, İl Emniyet Müdürü Erkin ADALAR, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kadir OĞUZ, kurum amirleri, Kırklarelili vatandaşlar, öğrenciler ve kurum personeli katıldı.

Sunuculuğunu İmam-Hatip Necdet KASAP'ın yaptığı program, İmam-Hatip Fatih ARIKAPAN’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Panelde konuşan Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gençlik konusunun bütün boyutlarıyla işlenecek olmasının ehemmiyetini belirterek gençliğin, milli, insani, ahlaki değerlerle ve pozitif ilmin verilerinin birlikte değerlendirildiği bir anlayışla hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Programda Hızırbey Camii Müezzin Kayyımı Necmettin ÖTÜN'ün "Gönül Hun Oldu Şevkinden" isimli kasidesi coşkuyla dinlendi.

Programın son bölümünde moderatörlüğünü İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ'ın yaptığı panel programına geçildi. Panelist Prof. Dr. Abdusselam ARI, "Kur'an-ı Kerim ve Sünnet Perspektifinde Gençlik", Dr. Öğretim Üyesi Feim GASHİ "Gençlerin Allah Tasavvuru ve Peygamber Algısı", Araş. Görevlisi M. Bilal YAMAK ise "Genç Olmak ve Gençlerin İletişim Dili" konusunu işledi.

Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, düzenlenen programın sonunda kendi alanlarında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Mevlid-i Nebi Peygamberimiz ve Gençlik KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ PEYGAMBERİMİZ ve GENÇLİK KONULU PANELE KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.