Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/11/2018 11:21:05 - 26/11/2018 11:21:26 - 8690 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Kevser BATTAL, emekli öğretmenler adına Cafer YÜCE ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cahit AKIN bir konuşma yaptı.

Programda Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, günün anlam ve önemine ithafen yaptığı konuşmasında Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün eğitime ve öğretmenlere verdiği önemden bahsetti. Toplumun değişmesinde ve gelişmesinde öğretmenlerin oynadığı rolün ne kadar önemli olduğunu ifade eden BİLGİN, tüm Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutladı.

Program, Öğretmenler günü kutlama mesajlarının okunması, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN tarafından emekli olan Öğretmenlere Şilt ve Hizmet Şeref belgelerinin verilmesi, şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Kutlama programı, Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ve resim sergisi ile sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.