26/11/2018 11:32:05 - 26/11/2018 11:32:05 - 8993 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık bölümü tarafından 23 Kasım 2018 Cuma günü “The Fortune of the Work of the Poet Jalal Al-Din Rumi (Mevlana) in Italy” konulu seminer düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminere İlahiyat Fakültesi ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademik ve idari personeli katıldı.

Bologna Üniversitesi'nden Dr. Nahid NOROZİ’nin konuşmacı olduğu seminer, İtalyanca olarak gerçekleştirildi. Seminerde Mütercim Tercümanlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tunç ÖZBEN, NOROZİ’nin konuşmasını ardıl çeviri yaparak Türkçe’ye aktardı.

Soru-cevap bölümünde Bologna Üniversitesi'nden Doç. Dr. Carlo SACCONE, seminere katkı sağladı.

Seminer Mütercim Tercümanlık KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZDE "THE FORTUNE of the WORK of the POET JALAL AL-DİN RUMİ (MEVLANA) in ITALY" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ