28/11/2018 13:23:38 - 28/11/2018 13:23:38 - 8471 Okunma

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Üniversitemiz Akil Gençlik Kulübü tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Kampüse Hoşgeldin” başlıklı konferansta kariyer yolculuğunu öğrencilerimizle paylaştı.

26 Kasım 2018 Pazartesi günü düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper ÇİLER, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır KOVANKAYA, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak SÜZÜLMÜŞ ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans programında, soru-cevap bölümünün ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ ve Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e hediye takdim edildi.

Programın akabinde MİNSOLMAZ, Kayalı Kampüsü Çarşı Fuaye Alanı’nda bulunan öğrenci stantlarını gezerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Selahattin Minsolmaz Kampüse Hoşgeldin Konferans KLÜ

MİLLETVEKİLİ MİNSOLMAZ, KARİYER YOLCULUĞUNU ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI