Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/11/2018 17:13:26 - 30/11/2018 17:13:26 - 11330 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) işbirliği ile Üniversitemiz ev sahipliğinde “Kampüse Yolculuk” adlı Bisiklet Şenliği düzenlendi.

27 Kasım 2018 Salı günü İstasyon Caddesi Kırklareli Atatürk Stadyumu önünde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün start vermesi ile başlayan bisiklet turu, Üniversitemiz Kayalı Kampüsü içerisinde atılan turun ardından sona erdi.

Bisiklet Şenliğine Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nden yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, şenliğin Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye üniversitelerde eğitim - öğretim gören öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları ve daha çok sosyalleşmeleri noktasında önemli bir fırsat olduğunu söyledi.  Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kırklareli Valiliği olmak üzere; İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür eden Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, öğrencilere de başarılar diledi.

Etkinlikte Rektörümüz ŞENGÖRÜR ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞÇU tarafından katılımcı üniversitelerin temsilcilerine günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Bisiklet Şenlik KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Bisiklet Şenliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.