28/11/2018 13:32:59 - 28/11/2018 13:32:59 - 7388 Okunma

Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ, 27 Kasım 2018 Salı günü beraberindeki heyetle Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, misafirlerini rektörlük binası protokol girişinde karşıladı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz ŞENGÖRÜR, üniversitemizin eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmaları ile hedefleri hakkında Başdenetçi Şeref MALKOÇ’a bilgiler verdi.

Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ ise, Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler” programı kapsamında Kırklareli’ne geldiklerini ve gerçekleştirdikleri kurum ziyaretlerinde şehir hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını ifade etti. Başdenetçi MALKOÇ, ev sahipliği için Rektörümüze teşekkür etti.

Rektörlük ziyaretinde Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ’a, Kamu Denetçisi Arif DÜLGER, Özel Kalem Müdürü Veysel ŞİRİN ve Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu Mehmet SARI eşlik etti.

Ziyaretin sonunda Başdenetçi Şeref MALKOÇ, Üniversitemiz Onur Defterini imzaladı.

Ziyaret KLÜ

Ziyaret