Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/11/2018 22:17:48 - 30/11/2018 22:17:48 - 11493 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği çalışmaları ve işbirliği çerçevesinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu” 29 Kasım 2018 tarihinde Royal Bilgiç Hotel’de düzenlenen kapanış yemeği ile son buldu.

Düzenlenen yemeğe Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, eşi Ferah ŞENGÖRÜR hanımefendi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Soner ILIK, Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı ÖZSAN, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan ALTINTEL, Sempozyum Düzenleme ve Bilim Kurulu üyeleri, sempozyuma katkı sağlayan akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Kapanış yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, “Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu”nda çok önemli tartışmaların yapılarak Kırklareli’nin geleceği ile ilgili önemli sonuçların elde edildiğini ifade etti. Sempozyum bildirilerinin derlenerek yayın haline getirileceğini de belirten ŞENGÖRÜR; “Sabahki konuşmamda da belirttiğim üzere Sempozyumumuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın vizyonuyla örtüşüyor. Biz, iki sene önce Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB)  kapsamında bu sempozyumu düzenlemeyi kararlaştırdık. İlkini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlediğimiz sempozyumun ikincisini Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirdik” dedi.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR konuşmasının sonunda başta Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN olmak üzere, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner ILIK’a, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan ALTINTEL’e, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı ÖZSAN’a, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN’e, Davetli Konuşmacılar Prof. Dr. Ahmet İNCEKARA ve Prof. Dr. İsmail COŞKUN’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’na, Sempozyum Düzenleme ve Bilim Kurulu’na, Dr. Öğr. Üyesi Furkan YILDIZ'a, Dr. Öğr. Üyesi Adem BAŞPINAR'a ve Dr. Öğr. Üyesi Alaattin İŞERİ’ye, ayrıca bildirileri ve katılımlarıyla Sempozyuma katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Bölgesel Kalkınma Kırklareli'nin Geleceği Üniversitelerin Rolü TÜB KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Sempozyum Galası
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.