Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/12/2018 16:53:07 - 03/12/2018 16:53:07 - 6047 Okunma

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü’nün alt kolu olan “Grup Ebe Sobe” tarafından 1 Aralık 2018 Cumartesi günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “3. Çocuk Şenliği” büyük beğeni topladı.

Saat 13.00’da başlayan ve saat 17.00’da son bulan şenlikte sadece çocukların değil büyüklerin de ilgisini toplayan 4 adet oyun sahnelendi. Her oyundan sonra çocuklara oyunu beğenip beğenmedikleri ve akıllarına bir soru takılıp takılmadıkları oyuncular tarafından soruldu. Sorularını çok heyecanlı bir şekilde soran çocuklar, sonrasında eğlenceli dans müzikleri eşliğinde doyasıya dans etti. Mısır'daki küçük bir kralı anlatarak çocuklara müze ve tarih sevgisi aşılayan “Çocuk Kral’daki” dansları merakla izleyip taklit etmeye çalışan minikler, şenlik girişinde Tiyatro Kulübü üyeleri tarafından hediye edilen balonlarla danslarına hareket kattı. Oyunların ardından çizgi karakterler tarafından miniklere hikâye ve boyama kitapları dağıtıldı.

Şenliğin sonunda “Grup Ebe Sobe” çocuk oyunu sorumlusu olan Ceylan ALTINÖZ, Üniversitemiz Tiyatro Kulübü’ne ve Tiyatro Kulübü Başkanı Barış KOKU’ya teşekkürlerini iletti. Şenlikten akıllarda kalan en güzel anı çocukların yüzündeki gülümseme oldu. Gün boyu doyasıya eğlenen çocuklar ve aileleri şenlikten mutlu bir şekilde ayrıldı.

Çocuk Şenliği Tiyatro Kulübü KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TİYATRO KULÜBÜ 3. ÇOCUK ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.