Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/12/2018 13:54:59 - 06/12/2018 13:54:59 - 8819 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Rahmi ER’in katılımıyla 30 Kasım 2018 Cuma günü Trakya Üniversitesi’nde düzenlenen “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Uluslararası Öğrencilere Sağladığı Destek Bursları” ile ilgili toplantıya katıldı.

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi ER, ilk olarak Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Trakya Üniversitesi Rektörlük makamında görüştü.

Hediye takdiminin de yapıldığı görüşmenin ardından Prof. Dr. Rahmi ER, YÖK’ün destek bursundan faydalanan Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi’nin Kosova ve Makedonya’dan gelen uluslararası öğrencileriyle buluştu.

Prof. Dr. ER; uluslararası öğrencilerle ilgili en büyük temennilerinin iyi bir eğitim almaları ve mezun olduktan sonra ülkelerinin kalkınmasına katkı sunmaları olduğunu belirterek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın uluslararası öğrencilere sağladığı burs imkanları hakkında bilgiler de paylaşan ER, öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

YÖK bursları KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR, “YÖK’ÜN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE SAĞLADIĞI DESTEK BURSLARI” TOPLANTISINA KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.