Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/12/2018 11:04:28 - 07/12/2018 11:04:28 - 10021 Okunma

Üniversitemiz ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında “Cisco Academy İçin Cisco Eğitmen Eğitimi” proje sözleşmesi imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi’nde 06.12.2018 tarihinde gerçekleşen törende sözleşmenin imzaları Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından atıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı teknik destek programı kapsamında teknik ve mali değerlendirmeler sonucu 65 ve üzeri puan alarak destek almaya hak kazanan “Cisco Academy İçin Cisco Eğitmen Eğitimi” projesinde 12 akademisyen 5 gün boyunca toplam 35 saat eğitmen eğitimi alacak. Teknik desteğin sağlanmasının ardından eğitim alan akademisyenler, Kırklareli Üniversitesi Cisco Academy bünyesinde hedef gruplara eğitim verme hakkı kazanacak. Ayrıca her yıl düzenli olarak 2 kez açılacak CCNA sertifika programları ile eğitimler devam edecek.

Cisco Academy sayesinde özellikle ilgili alandaki öğrenciler veya bilişim alanına ilgili olan öğrenciler Cisco tarafından sertifikalandırılarak sektörde kalifiye eleman olarak yer almak için ciddi avantaj yakalayacaklar. Bu çerçevede sağlanacak teknik destek ile her yıl yaklaşık olarak 100 öğrencinin Cisco sertifikaları almaları hedeflenmektedir.

Cisco Academy Eğitim KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZ İLE TRAKYA KALKINMA AJANSI ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.