07/12/2018 10:28:00 - 07/12/2018 10:28:00 - 11363 Okunma

Üniversitemiz Yazılım ve Bilişim Kulübü tarafından 03-09 Aralık 2018 Kodlama Haftası dolayısıyla “Hour of Code” (Kodlama Saati) etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu’na devam eden 32 öğrenci, tüm dünya ile aynı anda gerçekleştirilen workshop çalışmasında kodlama deneyimi elde etti.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında yapılan etkinliğin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve İl Milli Eğitim Müdürü Cahit AKIN’ın katılımlarıyla sertifika töreni düzenlendi. Törende Rektörümüz ŞENGÖRÜR, İl Milli Eğitim Müdürü AKIN, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Veysi BORA ve Ercan AKTİMUR, Kırklareli İl MEM ARGE Temsilcisi Ayşenur AYBAŞ, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ile Yazılım ve Bilişim Kulübü Başkanı Burak AKBULUT tarafından öğrencilere sertifika verildi.

Kod Yazma KLÜ

Kod Yazma