Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
07/12/2018 13:25:11 - 08/12/2018 13:25:11 - 10703 Okunma

07 Aralık 2018 Cuma günü gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi akademik personeli katıldı. 2015 yılından bugüne Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürlük görevini sürdüren Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, görevini Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN’a devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’na görev süresi boyunca göstermiş olduğu başarılı yönetim için teşekkür ederek Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik etti ve başarılar diledi.

Eski merkez müdürü Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, kariyer yolculuğunda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Prof. Dr. MUSAOĞLU, konuşmasının sonunda görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi akademik personeline teşekkür etti.

Merkez müdürlüğüne yeni atanan Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN ise, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin öğrenciler, paydaşlar ve işverenler için öneminden bahsetti. Yapılan çalışmaların yapılacak olan çalışmalar için bir referans kaynağı olduğunu ifade eden Öğr. Gör. Dr. CERGİBOZAN, başarıların çalışma arkadaşları ile birlikte devam edeceğine inandığını söyledi.

Tören, yeni merkez müdürü Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN’ın eski merkez müdürü Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’na çiçek takdimi ve ardından karşılıklı başarı temennisi ile sona erdi.

Kariyer Merkezi Devir Teslim Tören KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ, KARİYER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜK DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.