17/12/2018 12:31:16 - 18/12/2018 12:31:16 - 8981 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş” Projesi hayata geçirildi.

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal ve bilimsel işbirliğinin gerçekleştirmesi amaçlanan proje kapsamında 4 Aralık 2018 Salı günü Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğretim elemanları ile Matematik Bölümü gönüllü öğrencileri, Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ile  11. ve 12. sınıf lise öğrencileriyle birlikte tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının akabinde matematik bölümü öğrencileri ilk derslerini yaptı. Etkinliğin sonunda Matematik Bölümü öğrencileri öğretmenlik deneyimi kazandıkları için; lise öğrencileri ise matematik derslerine katkı sağlanacağı için memnun olduklarını dile getirdi.

Matematiksel Bir Dokunuş Proje Sosyal Sorumluluk KLÜ

MATEMATİKSEL BİR DOKUNUŞ