18/12/2018 12:39:43 - 18/12/2018 12:39:43 - 9215 Okunma

Edirne Merkez İlhami Ertem Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin yer aldığı 96 kişilik öğrenci ekibi, okulun rehber öğretmeni Bülent ERTAÇ nezaretinde Üniversitemiz Kayalı kampüsünü ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesini tanıtmak, üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrenciler Üniversitemiz Kayalı kampüsünü gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilere Üniversitemizin eğitim - öğretim ve araştırma - geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür - sanat ve sosyal imkanlar da anlatılarak öğrencilerin Üniversitemiz ile ilgili sorularına cevap verildi.

Ziyaret KLÜ

LİSE ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ