19/12/2018 14:48:11 - 19/12/2018 14:48:11 - 9845 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü’nün yürüttüğü, Gençlik Hizmetleri Destek Programı kapsamında da desteklenen “Herkes İçin Doğa” projesinin kamp etkinliği, 15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitemizden yaklaşık 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kampüsümüz renklendi.

Buluşma noktası olan Dingiloğlu Parkı’ndan otobüs ile Eriklice’ye getirilen öğrenciler, Kampüsümüze doğru bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Bölgedeki bitkiler, doğal yapılar ve bölgenin tarihi hakkında yapılan bilgilendirme ile 10 km yürünerek Kayalı Kampüsü'ne ulaşıldı. Kamp süresince gerçekleştirilen eğitimler doğrultusunda gerekli bilgiler paylaşılarak proje hedeflerine ulaşıldı. Daha önce doğa eğitimleri almış olan öğrencilerimiz, lise öğrencileri ile tırmanış, çadır kurulumu, kamp yeri seçimi gibi interaktif çalışmalar yaptı.

Herkes İçin Doğa KLÜ

HERKES İÇİN DOĞA ÜNİVERSİTE KAMPI DÜZENLENDİ