19/12/2018 14:51:32 - 19/12/2018 14:51:32 - 6786 Okunma

Üniversitemiz Tiyatro Kulübünün, ‘’AVANAK’’ adlı oyunu 7 Aralık 2018 Cuma günü Profilo AVM (Mecidiyeköy)’de 2018-2019 sezonunun ilk turnesiyle İstanbul’da seyirciyle buluştu.

George FEYDEAU’nun yazdığı ve yönetmenliğini Barış KOKU’nun yaptığı komedi türündeki oyun, Fransız toplumsal cinsiyetçilik ve sanayi devrimi sonrası aile yapısındaki bozuklukları yorumlayarak izleyicilerine sunmakta. Gösterime üçüncü defa çıkan ‘’AVANAK’’ adlı oyun İstanbul’daki seyircilerden de büyük beğeni topladı.

"Yaptığımız Sanatı İnsanların İliklerine İşlemek, Gelecekte İyi Bir Sanatçı Jenerasyonu Oluşturmak" vizyonuyla hareket eden Üniversitemiz Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde başlayıp iki hafta sürecek olan Tiyatro Festivali çalışmalarına şimdiden başladı.

Kulüp etkinliklerini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Tiyatro Avanak KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ TİYATRO KULÜBÜ İLK TURNESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ