19/12/2018 14:59:36 - 19/12/2018 14:59:36 - 8287 Okunma

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 30 farklı dilin konuşma, okuma, yazma ve anlama becerilerini insanların doğal öğrenme yollarını kullanarak geliştirmeye yardımcı olan “Rosetta Stone Veri Tabanı” kullanıcı eğitimi, Hundi Hatun Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

18.12.2018 tarihinde Kütüphane ve Dokümantasyon Şube Müdürü Zerrin MERAL ve Kütüphaneci Numan ÖZALP tarafından verilen eğitimde, öncelikle Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinin abonesi olduğu “Rosetta Stone Veri Tabanı” üzerinden araştırmacıların hızla artan bilgi kaynakları arasından kolaylıkla güvenilir kaynaklara ulaşabilmelerinin adımları anlatıldı. Ardından katılımcıların akıllı telefonlarına indirdiği Rosetta Stone mobile uygulaması ile kullanıcıların ilgili veri tabanına kampüs dışından da en iyi şekilde erişebilmeleri için faydalı bilgiler verildi.

Hundi Hatun Rosetta Stone Eğitim KLÜ

HUNDİ HATUN ÖĞRENCİ YURDU’NDA ROSETTA STONE VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ