Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/12/2018 10:24:16 - 21/12/2018 10:24:16 - 9094 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Türk İslam Kültürü ve Sanatları Öğrenci Kulübü tarafından Kavaklı Kampüsümüzde açılan “Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Göktan ÖZÜPEK ve El-Bab Şehitleri Anısına” başlıklı fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR beraberinde İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdüsselam ARI ile birlikte sergide yer alan eserleri yakından inceleyerek Türk İslam Kültürü ve Sanatları Kulübü başkanı Samet KABLAN’dan bilgi aldı.

Bu vatan için canını veren, vatanın bölünmez bütünlüğü için kanını akıtan şehit ve gazilerin önünde saygı ile eğildiklerini dile getiren Samet KABLAN, Göktan ÖZÜPEK ve diğer şehitleri asla unutmayacaklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, Hak katında en büyük mertebeye sahip olmuş ve milletin gönlünde taht kurmuş Göktan ÖZÜPEK ve diğer şehitlerin fedakarlıklarını öğrencilerin tertip ettikleri sergi ile anlatmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Şehitlerimizin isimlerini unutturmamak adına çaba gösteren öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

18-20 Aralık tarihlerinde 3 gün süreyle açık kalan sergide 16 şehidin fotoğrafları yer aldı.

Sergi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Göktan Özüpek ve El-Bab Şehitleri Sergisi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.