25/12/2018 19:27:48 - 25/12/2018 19:27:48 - 9661 Okunma

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından “Kariyer Planlamasında Yabancı Dilin Önemi” konulu konferans düzenlendi.

25 Aralık 2018 Salı günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Salonda yapılan konferansa Kırklareli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Direktörü Orhan SÖZER konuşmacı olarak katıldı.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Direktörü Orhan SÖZER, konferansta başarılı bir kariyer sahibi olmak için yabancı dil bilmenin önemi ve öğrenmek için yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Yapısının basit olması dolayısıyla İngilizcenin dünya üzerinde öğrenilmesi en kolay dil olduğunu belirten SÖZER, İngilizceyi hayatının bir parçası olarak gören herkesin mutlaka başarılı olacağını ifade etti.

Konferans, Uluslararası İlişkiler Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ’nin konferansın konuşmacısı Kırklareli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Direktörü Orhan SÖZER’e günün anısına plaket takdiminde bulunmasıyla sona erdi.

Konferans KLÜ

“KARİYER PLANLAMASINDA YABANCI DİLİN ÖNEMİ” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ