Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/12/2018 10:38:39 - 27/12/2018 10:38:39 - 12337 Okunma

Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak 2000 yılında “Uluslararası Göçmenler Günü” olarak kabul edilen ve her yıl 18 Aralık’ta kutlanan “Uluslararası Göçmenler Günü” kapsamında 18 Aralık 2018 Salı günü Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Etkinliğe Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI’nın yanı sıra Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürü Sinan ÖZSOY, Geri Gönderme Merkez Müdürü Özlem DUYMUŞ ve Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Neriman HOCAOĞLU BAHADIR katıldı.

Üniversitemiz Birleşmiş Milletler Kulübü ile Uluslararası Öğrenci Kulübünün de katılım sağladığı etkinlikte; çeşitli dans, folklor, kısa film, Hacivat – Karagöz gölge oyunu gösterileri ve müzik performansları sahnelendi.

Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Birleşmiş Milletler Öğrenci Kulübü tarafından geri gönderme merkezinde bulunan kişilere giysi yardımları yapılarak, çocuklara hediye dağıtıldı. Aynı zamanda Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Kulübü’nde yer alan Endonezyalı ve Türkmen öğrenciler, sergiledikleri yöresel dans gösterilerinin ardından konuklara yöresel yemek ikramında bulundu.

 

 

Uluslararası Göçmenler Günü KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ULUSLARARASI GÖÇMENLER GÜNÜ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.