27/12/2018 14:39:56 - 27/12/2018 14:39:56 - 11584 Okunma

Üniversitemiz Vize Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ile İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından 11-12-19 ve 24 Aralık 2018 tarihlerinde Tekirdağ / Çerkezköy’de faaliyet gösteren BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait Beyaz Eşya Fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Fatih GÜL danışmanlığında, “Yerinde öğrenme ve firma ziyaretleri ile sektörü tanıma” kapsamında düzenlenen geziye Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü - İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri katıldı.

Üniversite ve sanayi işbirliğinin sağlanması, öğrencilerin teknik bilgilerinin pekiştirilmesi ve aynı zamanda iş ve staj imkânlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen gezide öğrenciler, çalışma koşullarını deneyimleyerek iş yerindeki İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uygulamalarının nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi edindi.

Gezi, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Teknik Gezi Vize MYO KLÜ

BSH EV ALETLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş.’ye TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ