15/01/2019 12:00:39 - 15/01/2019 12:00:39 - 10081 Okunma

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında 06.12.2018 tarihinde imzalanan “Kırklareli Üniversitesi Cisco Academy için Cisco Eğitmen Eğitimi” teknik destek projesi eğitimleri başladı.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül - Ekim döneminde başarılı bulunarak desteklenmesi uygun görülen proje kapsamında Cisco Networking Academy eğitmeni Gökhan AKIN’ın 14.01.2019 – 18.01.2019 tarihleri arasında vereceği eğitimlerde 12 akademisyen 5 gün boyunca toplam 35 saat eğitmen eğitimi alacak. Teknik desteğin sağlanmasının ardından eğitim alan akademisyenler Cisco Eğitmeni olarak Kırklareli Üniversitesi Cisco Academy bünyesinde hedef gruplara eğitim verme hakkı kazanacak.

Kırklareli Üniversitesi Cisco Academy sayesinde özellikle ilgili alandaki veya bilişim alanına ilgili olan öğrenciler Cisco tarafından sertifikalandırılarak sektörde kalifiye eleman olarak yer almak için avantaj elde edecek. Bu çerçevede de her yıl yaklaşık olarak 100 öğrencinin Cisco sertifikaları almaları hedeflenmektedir.

2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar döneminde Kırklareli Üniversitesi Cisco Academy bünyesinde öğrencilere ve bölgemize yönelik Cisco müfredatına uygun CCNA (Cisco Certified Network Associate), Siber Güvenlik, Nesnelerin İnterneti gibi konularda eğitimler verilecektir.

Cisco Academy Eğitim KLÜ

“CİSCO ACADEMY İÇİN CİSCO EĞİTMEN EĞİTİMİ” TEKNİK DESTEK PROJESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI