Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/01/2019 10:57:27 - 18/01/2019 10:57:27 - 11525 Okunma

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği işbirliğinde 12 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen “Türkiye Optisyenlik Meslek Yüksekokulları Arası Bilgi Yarışması” nda 2. (İkinci) olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Sena YENİÇERİ, 17 Ocak 2019 Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Semiha TOMBULOĞLU’ nun da katıldığı ziyarette; başarılı öğrencimiz Sena YENİÇERİ, 52 üniversitenin Optisyenlik programı öğrencileri arasından 15 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen bilgi yarışması hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, öğrencimizi başarısından dolayı kutlayarak öğrencilerin kazandıkları bu tür başarıların kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, öğrencimiz Sena YENİÇERİ’ye teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.

Optisyenlik Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“TÜRKİYE OPTİSYENLİK MESLEK YÜKSEKOKULLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI” NDA İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.