Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/01/2019 10:47:34 - 24/01/2019 10:47:34 - 12623 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Çocuk Şenliği” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında; Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı akademisyen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; beslenme, sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma gibi temel konuları; tiyatro, dans, müzik, resim, gibi sanatsal etkinlikler yoluyla öğrenme ortamlarını daha etkili bir hale getirerek öğretecekler.

23 Ocak 2019 Çarşamba günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirilen işbirliği protokolünün imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN tarafından atıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada gerçekleştirilecek olan proje ile çocukların ahlaki, entelektüel ve bilimsel gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sağlanacağını söyledi. Aynı zamanda çocuklara rol-model olma bakımından Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programında okuyan öğrencilerimizin de gönüllülük esasına dayalı çalışma yoluyla toplumsal sorumluluk ve hassasiyet bilincinin artacağına inandığını vurgulayan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, bu vesileyle; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN’a, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN’e, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı hocalarına ve projede emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN ise, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üniversitemizin Kırklareli’de eğitime yön veren iki kuruluş olduğuna dikkat çekti. Göreve geldiği Temmuz ayından itibaren Üniversitemiz ile önemli projelere imza atmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren AKIN, “Çocukların yüreklerine dokunmak gerekiyor. Bu kapsamda özellikle okul öncesi dönemde çocuğun aldığı eğitim çok önemli. Çünkü 7 yaşına kadar verilen eğitim çocuğun kişilik gelişiminin yapı taşlarını oluşturuyor. Bu bakımdan hocalarımızın projedeki desteği bizler için çok değerli. Sizlerin bu projeye dört elle sarılmasıyla güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Çocuk Şenliği İşbirliği Protokol KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“ÇOCUK ŞENLİĞİ” PROJESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.