01/02/2019 12:18:19 - 01/02/2019 12:18:19 - 12173 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KLUSEM) tarafından düzenlenen YDS – YÖKDİL hazırlık kursu 14 Şubat’ta başlıyor.

YDS ve YÖKDİL hazırlık kursu süresince kursiyerlerin İngilizce altyapısını geliştirmeyi, sınav formatıyla ve karşılaşacağı soru tipleriyle tanıştırmayı ve zamanı en iyi şekilde kullanabilmek için bu soruları en kısa sürede nasıl çözeceğiyle ilgili pratik stratejiler öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Dersin içeriği YDS ve YÖKDİL sınavlarına yönelik gramer, kelime bilgisi ve tüm soru tiplerine göre stratejilerden oluşmaktadır. Kurs sınava yönelik olarak hazırlanmıştır. Temel seviye İngilizce kursuna katılmak isteyen adaylara yönelik değildir.

Kurs, Öğretim Görevlisi Yiğit YILMAZ tarafından Salı ve Perşembe günleri, saat 13.00-17.00 ile saat18.00 - 22.00 arasında iki farklı grup içerisinde yapılacaktır.

Kayıt için web sitesinde yer alan form doldurulmalıdır.

Detaylı bilgi için: https://sem.klu.edu.tr/blog/2019-bahar-donemi-yds-yokdil-hazirlik-kursu-14-subat-ta-basliyor

KLUSEM YDS YÖKDİL KLÜ

2019 BAHAR DÖNEMİ YDS-YÖKDİL HAZIRLIK KURSU 14 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR