Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/02/2019 12:33:23 - 18/02/2019 12:33:23 - 8604 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Ardahan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve 14 üniversitenin rektörünün katıldığı “Yeni Nesil Üniversite Kavramı ve Üniversitelerde Dijital Dönüşüm Projesi” değerlendirme toplantısına katıldı.

Programa ev sahipliği yapan ve proje koordinatörlüğünü yürüten Ardan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER,  misafir rektörlere hitaben yaptığı konuşmada böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek toplantıya teşrif eden tüm üniversite rektörlerine teşekkürlerini iletti. Konuşmasında “Farklı üniversitelerde görev yapan akademisyenlerle görüş alışverişi yapmadıkça eksiklerimizi görmemiz mümkün değildir.” diyen Prof. Dr. BİBER, sözlerine şöyle devam etti: “Akademik toplantılar gerçekleştirerek ve bilimsel çalışmalar yaparak ufkumuzu sürekli olarak genişletmek arzusu içindeyiz. Bizler genç üniversiteler olarak, ilk düğmemizi her zaman doğru iliklemeliyiz.”

Üniversitelerin dijital dönüşüm süreçlerinin gelişimi, eğitim, araştırma ve topluma katkı misyonu, üniversiteler ve birimler arası koordinasyon, zaman ve kaynak tasarrufunun etkili kullanımı konularının konuşulduğu değerlendirme toplantısının ardından program, şehir turu ile sona erdi.

Dijital Dönüşüm Yeni Nesil Üniversite KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ’nde DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.