Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/02/2019 16:08:17 - 20/02/2019 16:50:42 - 11716 Okunma

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında “Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi Mesleki Gelişim Eğitimi” proje sözleşmesi imzalandı.

20 Şubat 2019 Çarşamba günü Rektörlük Makamında gerçekleşen törende sözleşmenin imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından atıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı teknik destek programı kapsamında destek almaya hak kazanan “Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi Mesleki Gelişim Eğitimi” projesi ile; Proje Geliştirme ve Koordinasyon Biriminden 10 kişi ve Meslek Yüksekokulları, Yüksekokullar, Fakülteler ile Üniversitemiz bünyesinde çeşitli birimlerden 25 kişi olmak üzere toplam 35 kişi 8 gün boyunca 54 saat eğitim alacak.

Eğitimler; TÜBİTAK’ın çeşitli proje programları, Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı, IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı, UFUK 2020, Marie Curie, Erasmus Mesleki Eğitim Programları gibi Avrupa Birliği’nin çeşitli proje programları ile KOSGEB, Elçilik ve Bakanlıkların proje destekleri konularında olacaktır. Bu kapsamda proje ile Üniversitemiz araştırmacılarının ulusal ve uluslararası fon kaynaklarının azami ölçüde faydalanması, araştırmacıların kaliteli proje sunma potansiyelinin arttırılması ve proje başvuruları için araştırmacıların teşvik edilmesi hedeflenmektedir.

 

Mesleki Gelişim Eğitim Sözleşme KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZ İLE TRAKYA KALKINMA AJANSI ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.